My Travel Secret ...

Over mij

by Sigrid
wat neem ik mee op reis naar azie

Welkom op My Travel Secret

Mijn naam is Sigrid en ik ben het gezicht achter My Travel Secret. Samen met mijn vriend reis ik de wereld over, op zoek naar te gekke (betaalbare) plekken voor avontuurlijke reizigers, die houden van natuur en wildlife. 

My Travel Secret is opgericht in 2014, toen ik samen met mijn vriend een fantastische reis maakte door het mooie India. Ik wilde deze reis graag delen met vrienden, familie en iedereen die maar geïnteresseerd was en daarom startte ik het Instagram account @mytravelsecret. Dit account groeide in een paar jaar tijd uit tot één van de populairste Nederlandse reis accounts. 

Niet veel later startte ik dit reisblog. Hier deel ik tips over mijn favoriete bestemmingen en probeer ik mensen te helpen om het beste uit hun reis te halen, voor zo min mogelijk geld. Azië heeft een speciaal plekje in mijn hart en hier zijn we dan ook regelmatig te vinden. Vooral Nepal en Sumatra zijn favoriet. 

Wij zijn zogenaamde flashpackers. We houden van backpacken, maar dan zonder gedeelde kamers in een ranzig hostel. We zijn gek op betaalbare, kleinschalige accommodaties met een goede prijs/kwaliteit verhouding en betalen graag iets meer voor een fijn uitzicht of een eigen badkamer. Reizen doen we het liefst met het openbaar vervoer. Dit is niet alleen het goedkoopst, maar je maakt vaak ook nog leuke dingen mee. 

Begin 2019 kwamen we op het punt dat we allebei onze baan opzegden om fulltime te gaan reizen. Dit was al jaren onze droom en dankzij dit blog, ons Instagram account en een fijn spaarpotje achter de hand werd deze droom werkelijkheid. We brachten het jaar o.a door in Thailand, Nepal, Sumatra en Sri Lanka. Begin 2020 sloeg Corona toe en stond ook onze wereld even stil. Op dat moment zaten we in Albanië en nu bijna 3 maanden later zitten we daar nog steeds. Begin juli vliegen we terug naar Nederland en dan is het even afwachten wat de rest van 2020 ons gaat brengen. Ondanks de crisis hebben we er zin in. 

Liefs Sigrid xx

Heeft u een bedrijf en wilt u graag samenwerken? Check dan zeker even deze pagina.

over my travel secret
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Geverifieerd door MonsterInsights