My Travel Secret ...

Mijn naam is Sigrid, in het dagelijks leven werkzaam als dierenartsassistente en in mijn vrije tijd voornamelijk bezig met het plannen van onze volgende reis en het opdoen van reisinspiratie. Samen met mijn vriend trek ik er zo veel als mogelijk op uit. We zijn gek op een mooie natuur, het spotten van wildlife en het liefst zoeken we plekken op die (nog) niet overspoelt worden met toeristen. Onze reizen plannen we eigenlijk altijd zelf. Zodra we een bestemming hebben uitgezocht ga ik op zoek naar de goedkoopste vliegtickets, de leukste accommodaties en de leukste dingen om te doen. We zijn zogenaamde flashpackers, we reizen graag goedkoop, maar zeker niet ten koste van alles.

 

Instagram

 

Eind 2014, net voor dat wij op reis gingen naar India, besloot ik een Instagram account te openen, @mytravelsecret. Op deze manier konden we onze reis delen met vrienden, familie en ieder die geïnteresseerd was. Nooit had ik verwacht dat dit Instagram account binnen 2 jaar tijd meer dan 80.000 volgers zou hebben, iets waar ik ontzettend dankbaar en trots op ben.

 

www.mytravelsecret.nl

 

Niet lang na het oprichten van @mytravelsecret op Instagram, ben ik ook mijn eigen reisblog gestart: My Travel Secret. Naast reisfoto’s deel ik hier ook mijn tips en ervaringen en probeer ik andere reizigers te inspireren om ook hun backpack te pakken en de wereld te gaan ontdekken. Wat veel mensen niet weten is dat de naam My Travel Secret niet alleen slaat op het feit dat ik mijn reisgeheimen met jullie deel, maar is ontstaan nadat ik tijdens het reizen door Azië voor de zoveelste keer met “Secret” werd aangesproken.

 

 

Over mij