My Travel Secret ...

Nortvi: de ideale handbagage koffer voor op reis

by Sigrid
koffer
Home » Reistips » Nortvi: de ideale handbagage koffer voor op reis

Tijdens onze roadtrip door Nederland mocht ik de duurzame handbagage koffer van het Nederlandse merk Nortvi uittesten. Zo leuk! Heel eerlijk, tot voor kort kende ik Nortvi niet, maar na een korte introductie was ik meteen verkocht. Nortvi maakt namelijk duurzame producten die ook nog eens ontzettend stijlvol en praktisch zijn. De ideale combinatie. 

nortvi handbagage koffer

Duurzaamheid op nummer 1

Duurzaamheid staat bij Nortvi op nummer 1. Zij geloven dat het tegenwoordig de norm zou moeten zijn om te reizen met duurzame en milieuvriendelijke producten. Iets waar ik uiteraard voor 100% achter sta en dat ik zelf ook probeer na te streven. Ik koop tegenwoordig veel minder spullen dan jaren geleden en ik probeer er op te letten dat de spullen die ik koop zo min mogelijk impact hebben op het milieu. 

De Nortvi handbagage koffers zijn gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke producten. De shell is van extreem sterk en milieuvriendelijk polycarbonaat. Dit wordt in gerecyclede vorm toegepast en zorgt ervoor dat de koffer goed beschermd wordt en levenslang meegaat. De binnenvoering van de koffer is gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen. 

Naast het ontwerpen van duurzame producten is Nortvi ook officieel supporter van het Wereld Natuur Fonds. Door te streven naar een plasticvrije wereld worden projecten gesteund die zich inzetten om zeedieren, zoals schildpadden en mantaroggen, te beschermen en te behandelen tegen te inname van plastic. 

handbagage koffer

De nortvi handbagage koffer: praktisch en stijlvol

Naast duurzaam zijn de Nortvi handbagage koffers ontzettend stijlvol en vooral ook praktisch. De binnenvoering is prachtig afgewerkt en de grote binnenvakken waren voor ons groot genoeg om voldoende kleding mee te nemen voor onze roadtrip door Nederland. Omdat ik zelf groot fan ben van het reizen met alleen handbagage, kan ik ook niet wachten om deze koffer uit te testen tijdens een zonvakantie binnen Europa. Meer dan deze handbagage koffer heb ik volgens mij niet meer nodig. 

Verder beschikt de Nortvi handbagage koffer over de allerstilste fluisterwielen, een geïntegreerd TSA slot en hoogwaardige YKK ritsen. 

nortvi handbagage koffer

2 modellen in 3 verschillende kleuren

Nortvi heeft 2 verschillende modellen handbagage koffers: de Essential Edition en de Front Pocket. Het verschil is dat de Front Pocket een extra voorvak voor een laptop heeft. Iets wat voor mij echt een groot pluspunt is, aangezien ik altijd met laptop reis. Dit voorvak is waterdicht en groot genoeg om nog wat extra spullen in te stoppen zoals je paspoort, portemonnee en/of tablet. Beide modellen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: sand white, ocean blue, midnight black en rainforest green. Ook heeft Nortvi inmiddels een ruimbagage koffer in hun assortiment.

nortvi handbagage koffer

Specificaties van de Nortvi handbagage koffers

Essential Edition

Afmetingen: 55x35x21,5 cm

Inhoud : 36 liter

Gewicht: 2,6 kg

Front Pocket

Afmetingen: 55x35x22 cm

Inhoud: 39 liter

Gewicht: 2,8 kg

De afmetingen van beide koffers voldoet aan de eisen van alle grote luchtvaartmaatschappijen. Je moet er alleen rekening mee houden dat je tegenwoordig steeds vaker bij moet betalen wanneer je een handbagage koffer zoals deze mee wilt nemen aan boord. Bij low-budget maatschappijen zoals Ryanair, Transavia en Easyjet is dit sowieso het geval. Check daarom altijd goed de voorwaarden van de vliegmaatschappij en boek je handbagage altijd vooraf online om onnodige hoge kosten te voorkomen. 

nortvi handbagage koffer

Waar is de Nortvi handbagage koffer te koop? 

De Nortvi handbagage koffers zijn online rechtstreeks verkrijgbaar via de website van Nortvi. Verder zijn er een aantal fysieke winkels die de koffers ook aanbieden. Deze winkels streven dezelfde duurzame missie na als Nortvi en zijn met zorg uitgekozen. Een lijst van deze winkels vind je hier

nortvi handbagage koffer

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met Nortvi. Meer informatie over samenwerking vind je op deze pagina.

Voor meer reisinspiratie, check ook:

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Geverifieerd door MonsterInsights