My Travel Secret ...
Menu
Azië / Thailand

De 5 leukste hostels in Chiang Mai, Thailand

Ga jij backpacken in Thailand? Dan is het een dikke aanrader om een paar dagen (of langer)  door te brengen in Chiang Mai. Chiang Mai is een stad, maar heeft de uitstraling van een dorp. Je vind er prachtige tempels, de beste restaurants en het is één van de beste plekken in Thailand om lekker uitgebreid te gaan shoppen. Vooral de zaterdag markt is erg leuk. Chiang Mai heeft veel leuke en betaalbare hostels. Ik zet mijn favoriete hostels in Chiang Mai voor je op een rij.

 

 

Mijn favoriete hostels in Chiang Mai:

 

 

Twin House @ Tapea

 

Twin House is een sfeervol en authentiek guesthouse met een huiselijke sfeer. De ligging is perfect binnen het historisch centrum, op loopafstand van de meeste bezienswaardigheden van de stad. Het guesthouse heeft zowel privé kamers (met gedeelde badkamer), als bedden in een slaapzaal en er is een gezellige tuin. De prijs/kwaliteit verhouding van dit guesthouse is top.

 

Prijs per nacht is vanaf 5 euro per persoon voor een bed op een slaapzaal en vanaf 15 euro voor een privé kamer voor 2 personen, met gedeelde badkamer.

 

Voor meer informatie, recencies en actuele prijzen van Twin House @ Tapae klik hier

 

hostels Chiang Mai

©Booking.com

 

 

Monkey Toe guesthouse

 

Monkey Toe is een leuk en gezellig hostel in Chiang Mai met een mooi design. Het is een prima plek om andere reizigers te ontmoeten. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Monkey Toe ligt net buiten de stadsmuren van de stad. De kamers van dit hostel zijn schoon, ruim en de bedden hebben comfortabele matrassen.

 

Prijs per nacht is vanaf 5 euro voor een bed in een slaapzaal. Er zijn geen privé kamers.

 

Voor meer informatie, recencies en actuele prijzen van Monkey Toe Guesthouse klik hier

 

 

 

Doi Doo Dao Home Hostel Chiang Mai

 

Als je op zoek bent naar dé grote favoriet van andere backpackers, dan moet je bij Doi Doo Dao zijn. Naar Doi Doo Dao ga je voor de ervaring en de ontzettende gastvrijheid van eigenaar, Laa. Hij helpt je waar nodig en helpt je met het boeken van excursies. Doi Doo Dao is ook een super plek om andere reizigers te ontmoeten. Ligging: binnen de stadsmuren op loopafstand van de avondmarkt.

 

Prijs per nacht is vanaf  7 Euro per persoon voor een bed op een slaapzaal en vanaf 15 euro voor een privé kamer voor 2 personen, met eigen badkamer. Ontbijt kost 2 euro.

 

Voor meer informatie,recencies en actuele prijzen van Doi Doo Dao Home Hostel klik hier

 

 

 

Hostel by BED

 

Hostel by BED is een prachtig, nieuw design hostel met de uitstraling van een hotel. Er een grote gezamenlijke ruimte en de badkamers zijn moois, schoon en ruim opgezet. De kamers zijn groot, met genoeg privacy en comfortabele bedden.

 

Prijs per nacht is vanaf  11 Euro per persoon voor een bed op een slaapzaal en vanaf 30 euro voor een privé kamer voor 2 personen, met eigen badkamer. Beide is inclusief ontbijt.

 

Voor meer informatie,recencies en actuele prijzen van Hostel by BED klik hier

 

 

 

Glur Chiang Mai

 

Voor wie op zoek is naar net iets meer luxe én een zwembad, moet bij Glur Chiang Mai zijn. Glur Chiang Mai is een super mooi en sfeervol guesthouse en is rustig gelegen net buiten het centrum, aan de Ping rivier. Verwacht geen party ho(s)stel, maar een plek waar je heerlijk kunt genieten van de rust.

 

Prijs per nacht is vanaf  13 Euro per persoon voor een bed op een slaapzaal en vanaf 35 euro voor een privé kamer voor 2 personen, met eigen badkamer. Beide inclusief ontbijt.

 

Voor meer informatie, recencies en actuele prijzen van Glur Chiang Mai klik hier

 

Leukste hostel Chiang Mai

 

 

Op zoek naar de leukste hostels van Bangkok? Ook deze heb ik voor je op een rij gezet.

 

 

 

 

*Dit artikel bevat affiliate links. Lees hier de disclaimer.