My Travel Secret ...
Instagram reis accounts
Instagram

9 Instagram reis accounts die je echt niet mag missen #1

 

Het is geen geheim dat ik verslaafd ben aan Instagram. Ik vind het heerlijk om weg te dromen bij reisfoto’s van anderen en reisinspiratie op te doen voor een eventuele volgende trip. Had ik al verteld dat we plannen hebben om volgend jaar 3 maanden naar midden-Amerika te gaan? De nieuwe Instagram feature waarmee je foto’s op kan slaan vind ik daarom echt super handig en deze lijst staat inmiddels ook al aardig vol met inspirerende  plekken en toffe dingen om te doen. Vandaag deel ik 9 van mijn favoriete Instagram reis accounts van dit moment. Accounts die ik iedere week wel even check en die me een flinke dosis reislust bezorgen. Benieuwd welke dit zijn? Kijk dan met me mee.

 

@Lostwithpurpose

 

Hoe grappig, al maanden ben ik fan van het Instagram account van Alex en Sebastiaan en pas met het schrijven van deze blogpost kom ik er achter dat Sebastiaan gewoon Nederlands is. Hij en Alex ontmoetten elkaar in Thailand. Ze zeiden hun banen op, verkochten al hun spullen en trokken ze de wijde wereld in. Kan het nog romantischer? Momenteel reizen ze door India en dit leggen ze echt prachtig vast.

 

 

 

@reneeroaming

 

Dit is zo’n account waar ik echt stikjaloers op ben. Zo ontzettend mooi! Momenteel is Renee bezig met een project om alle 59 nationale parken van de USA te bezoeken en hoewel ik zelf helemaal niks heb met de USA (sorry!!), ben ik echt verbaasd zo mooi zij deze parken neer zet. Ben jij, net als ik, ook gek op outdoorfoto’s? Dan MOET je dit account echt volgen.

 

 

 

@heartmybackpack

 

Van Silvia haar blog ben ik al jaren groot fan en van haar Instagram account nu dus ook. En al heb ik helemaal niks met sneeuw, winter en kou (óók al niet ;-)), Silvia weet haar nieuwe thuisland, Noorwegen, zo ontzettend mooi neer te zetten, dat ik er zelfs in de winter naar toe zou willen.

 

 

 

@jackson.groves

 

Jackson is een Australiër die een jaar geleden besloot reisblogger/digital nomad te worden. Na een paar maanden pakte hij zijn spullen en vertrok hij naar Azië. Je raadt het al, veel Azië foto’s dus en laat ik daar nu net ontzettend gek op zijn. Maar wat nog leuker is, is dat zijn volgende trip richting midden-Amerika gaat en wel naar Guatamala. Komt dat even goed uit ;-)

 

 

 

@sophiakimtravels

 

Verwacht bij Sophia geen standaard reis bestemmingen. Zij gaat juist op zoek naar plekken die niet overspoelt worden met andere reiigers. Zo legde ze in haar eentje (!!) de zijde route en de W trekking in Torres del Paine af en deed ze vrijwilligerswerk in Africa. Na 1,5 jaar aan één stuk door reizen vind ze het wel even genoeg en heeft ze besloten zich voorlopig te gaan vestigen in Singapore.

 

@marinacomes

 

Je ziet ze overal opduiken, reisaccounts waar het voornamelijk lijkt te draaien om die ene prachtige vrouw, die op de meest tropische bestemmingen mooi staat te wezen. Misschien denk je bij het zien van het account van Marina hetzelfde, maar geloof me, Marina is anders! Marina is leuk en Marina is ontzettend sympathiek. En misschien draait haar account wel iets meer om haar, dan om de bestemmingen die ze promoot, in het geval van Marina maakt dit echt geen fluit uit. Ook zal Marina altijd de moeite nemen  jouw berichtje te beantwoorden en eventueel een berichtje bij jou achter laten. En dan te bedenken dat zij op haar foto’s echt honderden reacties krijgt. Hoe ze het doet? Geen idee, maar ze doet het. Marina is top!

 

 

@thenomad

 

Ken jij Cody, of te wel the Nomad al? Hij vertrok 3/4 jaar geleden richting Azië en maakt echt de meest schitterende foto’s van de plekken die hij bezoekt. Weer veel Azië, maar wat is daar nu mis mee? Echt een dikke aanrader!

 

 

 

@mygreatescapes

 

Van alle accounts in dit rijtje, volg ik Natalie het langst. Natalie heeft een heel mooi en kleurrijk account en bij het zien van haar foto’s weet ik direct dat het een foto van haar is. Natalie post helaas niet zo heel vaak (ongeveer 2 keer per week), maar ik word altijd blij als ik weer een foto van haar voorbij zie komen.

 

 

 

@grabyourbags

 

Een ontzettend leuk Nederlands reis account is het account van Liselore. Liselore vertrok maanden geleden richting Azië met het plan 3 maanden te blijven. Al snel veranderde dit plan en besloot ze langer te blijven (vind ik natuurlijk helemaal niet raar ;-)). Momenteel reist ze door Indonesië. Heel leuk om haar reis te volgen.

 

 

 

En…wordt jij ook zo blij van deze accounts? Of is het Azië gehalte je iets te hoog? Ook ben ik heel benieuwd naar jouw favoriete Instagram reis accounts. Wie moet ik volgens jou absoluut volgen? Hoor het graag, want ik ben altijd op zoek naar leuke nieuwe accounts. Heb jij trouwens al mijn artikel gelezen waarin ik de de leukste Nederlandse Instagram Reis Accounts deel? Dit artikel postte ik een jaar geleden en hoewel ik in de tussentijd weer heel veel gave, nieuwe accounts heb ontdekt, zijn dit nog steeds accounts die ik helemaal te gek vind.

 

Instagram: Top Nederlandse reis accounts om te volgen

 

 

Last but not least….volg jij mij al op Instagram? Deze week hoop ik de magische grens van 100K (!!) volgers aan te tikken. Nog steeds heel erg onwerkelijk, maar hoe gaaf klinkt dat? Je wil niet weten hoe ontzettend trots en dankbaar ik hier voor ben.

 

 

@mytravelsecret

 

 

 

 

Tips voor meer succes op Instagram

 

Een overzicht van 2 jaar My Travel Secret op Instagram

 

 

 

You Might Also Like...

13 Comments

 • Reply
  Lotte
  19 april 2017 at 08:05

  Leuke accounts heb je hier verzameld: ik kende ze nog niet allemaal dus dat komt mooi uit! :-)

 • Reply
  Daphne | food & flip flops
  19 april 2017 at 08:54

  WoW!
  Weer een paar nieuwe accounts toegevoegd. Bedankt Sigrid voor deze leuke blog.

 • Reply
  Jessica
  19 april 2017 at 09:22

  Wat staan er inderdaad een hoop inspirerende accounts in dit lijstje, leuk! Veel volgde ik al, maar toch weer een paar nieuwe erbij gevonden (ik wist trouwens ook niet dat Sebastiaan uit Nederland kwam, al is het natuurlijk wel een vrij Nederlandse naam ;p). Ga voor je duimen dat de 100k deze week gaat gebeuren! :)

 • Reply
  Linda | One Day Trip
  19 april 2017 at 14:16

  Altijd fijn, een lijstje met mooie Insta travel accounts. De meeste ken ik nog niet, dus helemaal top!

 • Reply
  Sabine
  19 april 2017 at 16:12

  Leuke inspiratie zeg! En ik zie dat jij al bijna aan de 100.000 volgers bent! Zo verdiend!

 • Reply
  Narelle | wegvanhetnoorden.nl
  19 april 2017 at 18:56

  Wat een mooie accounts! Ik ken ze niet allemaal, dus thanks voor het delen! :D

 • Reply
  Iep
  19 april 2017 at 19:45

  Wat een prachtige accounts! Krijg meteen zin om op reis te gaan. Ga ze meteen even bekijken!
  Liefs Iep xo

 • Reply
  Naomi
  19 april 2017 at 22:05

  Wow idd mooie selectie, eens met de helft en andere helft kende ik nog niet, dus ga ik zeker ook ff volgen!
  Thnx voor de inspi en op naar de 100k topper!! #trotsopjou??

 • Reply
  Danique
  20 april 2017 at 05:20

  Thanks voor de inspiratie! Reneeroaming volg ik al, zij heeft echt een van mijn favo accounts. Haar foto’s zijn zo inspirerend! En wat tof dat jullie naar Midden-Amerika gaan!

 • Reply
  Linda | travellersoftheworld
  25 april 2017 at 19:44

  Leuk! Ik volgde ze allemaal nog niet, nu wel. Ik ben dol op instagram en reisaccounts :) Sommige maken zulke mooie foto’s

 • Reply
  Charissa
  25 april 2017 at 21:15

  Altijd leuk om dit lezen! Bedankt voor de tips

 • Reply
  Yvonne
  25 april 2017 at 22:21

  Als ik jou over Instagram hoor praten (zie schrijven ;) ) krijg ik altijd het idee dat ik nog geen 10% van de mogelijkheden ervan ken. Ik besteed er ook echt niet genoeg tijd aan, maar al mijn kostbare uurtjes gaan in de blog zitten. Je kan ‘t maar 1 keer besteden hè?! Anyways: dit is mooie inspiratie! En wat een gaaf plan, 3 maanden naar Midden-Amerika… toevallig is dat bij ons ook de revue gepasseerd… wie weet…

 • Reply
  Andrea van der Meer
  27 april 2017 at 22:08

  Wat een inspirerende reisaccounts! Dank voor het delen!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.