My Travel Secret ...
Menu
Azië / Thailand

De leukste hostels in Bangkok, nabij Khao San Road

Home » Azië » De leukste hostels in Bangkok, nabij Khao San Road

Jaarlijks reizen er duizenden backpackers richting Bangkok om hier te starten met hun reis door zuidoost-Azië. De meeste van deze reizigers belanden op Khao San Road, hét backpackers walhalla van de stad. Het voordeel van Khao San Road is dat je hier veel andere reizigers ontmoet, dat het centraal is gelegen en dat je hier veel leuke cafe’s en restaurantjes vind. Ook ligt het op maar een steenworp afstand van bezienswaardigheden zoals Chinatown, Wat Pho en het koninklijk paleis.

Ondanks dat ik zelf helemaal niet van drukte houd, ben ik gek op Khao San Road. Iedere keer wanneer ik hier kom, voelt het weer als thuiskomen. lekker cliché, maar waar! Het eten, de (gezellige) drukte, de tuk tuk’s, de neonborden en de muziek, wanneer ik op Khao San Road ben, ben ik er gek op. Ga jij op reis naar Thailand en ben je op zoek naar het leukste hostels van Khao San Road? Ik heb mijn favorieten voor je op een rij gezet.

hotel bangkok zwembad
Khao San Road, Bangkok

Golden Mountain Hostel Khao San Road

Het  Golden Mountain Hostel (8.3) is rustig gelegen vlakbij de Wat Saket tempel en op 15 minuten lopen van Khao San Road. Het is een kleinschalig en sfeervol hostel, met mooie en schone kamers. Personeel is vriendelijk, maar spreekt wel slecht Engels.

Prijs per nacht is vanaf 10 euro per persoon voor een bed op een slaapzaal en vanaf 34 euro voor een privé kamer voor 2 personen.

D Hostel Bangkok

D Hostel (9.1) is één van de best beoordeelde hostels van Bangkok. Het is een ontzettend mooi en stijlvol hotel, met comfortabele en schone kamers. Het is perfect voor de wat luxere backpacker, maar nog steeds met een vriendelijke prijs. Het ligt op ongeveer 10 minuten lopen van Khao San Road.

Prijs per nacht is vanaf 8 euro voor een bed in een slaapzaal,inclusief ontbijt. Een privé kamer is er al vanaf €26 per nacht, maar houdt er rekening mee dat dit ook een kamer met stapelbed is.

Once Again Hostel

Once Again Hostel Bangkok (9.1) is een stijlvol hostel dat op 15 minuten lopen van Khao San Road ligt. De kamers zijn mooi en schoon en het hotel biedt gratis wifi. Vanaf het dakterras heb je mooi uitzicht over de stad.

Prijs per nacht is vanaf 11 euro voor een bed in een slaapzaal,inclusief ontbijt. Er zijn helaas geen privé kamers.

Here Hostel Bangkok

Here Hostel (8.7) is al jaren één van de populairste hostels van Bangkok en is de perfecte plek om andere reizigers te ontmoeten. Het ligt op zo’n 10 minuten lopen van Khao San Road. Ze hebben hier in totaal 10 kamers, waaronder 5 slaapzalen en 5 privé kamers. De kamers zijn netjes en hygiënisch.

Prijs per nacht is vanaf 10 euro voor een bed in een slaapzaal en vanaf 26 euro voor een privé kamer voor 2 personen, dit is inclusief ontbijt.

Nappark Hotel at Khao San Road

Ook Nappark Hostel Bangkok (8.8) is al jaren één van de populairste hostels in de buurt van Khao San Road. Het is rustig gelegen, op maar een paar minuten lopen van Khao San Road. Er is een gezellige gezamenlijke ruimte, waar de kans groot is om andere reizigers te ontmoeten. De kamers zijn netjes en de badkamers hygiënisch.

Prijs per nacht is vanaf 9 euro per persoon voor een bed op een slaapzaal. Er zijn geen privé kamers.

Bangkok Bed and Bike

De naam zegt het al, bij Bangkok Bed and Bike (8.6) kun je niet alleen een bed of een kamer huren, je huurt hier tevens een fiets. Vind je het eng om op eigen houtje door de stad te gaan fietsen (wat ik helemaal begrijp) ,dan kun je ook deelnemen aan één van de fietstochten die ze organiseren door de stad. Bangkok Bed and Bike ligt op 15 minuten lopen van Khao San Road en op 15 minuten fietsen van Chinatown.

Prijs per nacht is vanaf 10 euro per persoon voor een bed op een slaapzaal en vanaf 26 euro voor een privé kamer voor 2 personen.

Op zoek naar nog meer tips voor jouw reis naar Thailand? Check dan ook:

hostels bangkok khao san road
Once Again Hostels Khao San Road

Klik hier voor een overzicht van alle Thailand artikelen

thailand travel guide
* Dit artikel bevat affiliate links. Lees hierover meer in de disclaimer