My Travel Secret ...
goedkoop naar schiphol met de trein
Reis Tips

Budget tip: Goedkoop van en naar Schiphol met de trein, nu €10,50 enkele reis

 

Home » Reis Tips » Budget tip: Goedkoop van en naar Schiphol met de trein, nu €10,50 enkele reis

 


 

Deze budget tip is voor de mensen die deze zomer op vliegvakantie gaan vanaf Schiphol, Eindhoven Airport of Rotterdam Airport en daar naar toe willen reizen met de trein. Je kunt namelijk nu via VakantieVeilingen.nl een treinkaartje van en naar één van deze luchthavens boeken voor maar €10,50 enkele reis! Hoe het precies zit, lees je hier.

 

goedkoop naar schiphol met de trein

 

Klik hier om jouw treinkaartje NAAR Schiphol, Eindhoven of Rotterdam te boeken
of
Klik hier om jouw treinkaartje VAN Schiphol, Eindhoven of Rotterdam te boeken

 

 

Ik stuitte twee weken geleden op deze deal net voordat wij terugkwamen uit Thailand. Ik was tijdens onze reis mijn NS voordeelkaart kwijtgeraakt en baalde ontzettend, want nu hadden we geen recht op 40% korting op de treinrit van Schiphol naar Deurne. In plaats van €13,74 per persoon zouden we €22,90 per persoon moeten betalen. Beetje zonde van het geld als je het mij vraagt.

 

Maar toen kwam de koopjesjager in mij kwam boven en ging ik op internet op zoek naar goedkope treinkaartjes vanaf Schiphol en kwam ik deze actie van VakantieVeilingen.nl tegen. Een enkele reis van of naar Schiphol voor maar €10,50 per persoon. Met deze actie waren we dus nog een stuk goedkoper uit dan met de 40% korting die ik zou krijgen van mijn voordeelurenabonnement. Een super goede deal dus! Bovendien geldt deze actie ook voor reizen van en naar Eindhoven én Rotterdam, voor degene die vanaf één van deze luchthavens vertrekken. Het enige waar je daar rekening mee moet houden, is dat je de kosten om van het station naar de luchthaven wel zelf moet betalen, maar dat lijkt me logisch.

 

Iets waar ik zelf meteen mee de fout in ging is dat er een aparte boeking link is voor reizen NAAR Schiphol, Eindhoven of Rotterdam en een aparte boeking link voor reizen VANAF Schiphol, Eindhoven of Rotterdam. Ik lette zelf even niet op en boekte per ongeluk twee treinkaartjes van Deurne naar Schiphol. OEPS! Ik kreeg direct een melding dat ik aan de koop vastzat, omdat ik op de “Pak de deal” knop had gedrukt en daarmee met de voorwaarden akkoord was gegaan. Let er dus goed op dat je de juiste treinkaartjes besteld!! Als je treinkaartjes naar één van de luchthavens boekt, kun je trouwens direct ook kaartjes bestellen voor de terugreis.

 

Klik hier om jouw treinkaartje NAAR Schiphol, Eindhoven of Rotterdam te boeken
of
Klik hier om jouw treinkaartje VAN Schiphol, Eindhoven of Rotterdam te boeken

 

 

Reis laptop

 

 

Natuurlijk zijn er wel een aantal voorwaarden aan deze actie verbonden:

 

 • Het e-ticket is te gebruiken tot 31 augustus december 2019.
 • Het treinkaartje is geldig voor reizen in de 2e klasse.
 • Het treinkaartje is geldig van maandag t/m vrijdag tussen 9.00u en 4.00u (volgende dag) en op zaterdag en zondag.
 • Je kunt van ieder station in Nederland van of naar Schiphol, Rotterdam CS of Eindhoven CS reizen.
 • Het is geldig voor treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion en Syntus.
 • Reizen met Intercity direct en/of ICE International kan tegen een toeslag. Dit kun je op het station kopen.
 • Luchthaven Eindhoven en Rotterdam Centraal hebben geen treinstation. De reis vanaf het station naar de luchthaven is voor eigen rekening.

 

Bij bestellen van deze treinkaartjes hoef je trouwens nog geen datum in te vullen. Je krijgt een voucher per mail en in die voucher staat een code die je inwisselt op de website van de NS. Een link die vermeldt staat in de voucher leidt je direct naar de juiste boeking pagina. Hier vul je de juiste datum in en bestel je uiteindelijk je treinkaartje van of naar Schiphol, Eindhoven of Rotterdam. Je zit dan dus vast aan deze datum en deze route.

 

Het fijnste is dat je de uiteindelijke treinkaartjes kunt uploaden naar de NS app, waardoor je de kaartjes niet uit hoeft te printen. Fijn voor degene die dit lezen terwijl ze op reis zijn en dus niet in staat zijn een treinkaartje te printen of voor degene die simpelweg geen printer hebben.

 

Klik hier om jouw treinkaartje NAAR Schiphol, Eindhoven of Rotterdam te boeken
of
Klik hier om jouw treinkaartje VAN Schiphol, Eindhoven of Rotterdam te boeken

 

goedkoop naar schiphol met de trein

 

*Dit artikel bevat affiliate links. Lees hierover meer in de disclaimer.

You Might Also Like...

No Comments

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.