My Travel Secret ...
My Travel Secret
goedkoop naar schiphol met de trein
Reistips

Budget tip: Goedkoop naar Schiphol met de trein, nu €11,50 enkele reis (t/m 31-3-2020)

Deze budget tip is voor de mensen die de komende tijd op vliegvakantie gaan en goedkoop met de trein naar Schiphol willen reizen. Of natuurlijk van Schiphol weer terug naar huis, want dat kan natuurlijk ook. Momenteel loopt er een actie via VakantieVeilingen.nl en kun je een goedkoop treinkaartje naar Schiphol bestellen voor maar €11,50 enkele reis! Hoe dat precies zit, lees je hier.

Zelf stuitte ik een aantal weken geleden op deze actie net voordat wij naar Sri Lanka en Nepal zouden reizen. Ik was vlak voor vertrek mijn NS voordeelkaart kwijtgeraakt en baalde ontzettend, want nu hadden we geen recht op 40% korting op de treinrit naar Schiphol. In plaats van €13,92 per persoon zouden we €23,20 per persoon moeten betalen en dat vond ik toch echt een beetje te veel van het goede.

Maar toen kwam de koopjesjager in mij naar boven en ging ik online op zoek naar goedkope treinkaartjes naar Schiphol. Uiteindelijk kwam ik deze actie van VakantieVeilingen.nl tegen: Een enkele reis tijdens de daluren binnen Nederland voor maar €11,50 per persoon. Een super goede deal, want nu waren we voor ons treinkaartje naar Schiphol nog minder geld kwijt, dan wanneer ik met mijn voordeelurenabonnement zou reizen.

Het boeken van deze goedkope treinkaartjes naar Schiphol is ontzettend makkelijk. Klik eerst op de knop “LOG IN EN PAK DE DEAL”. Heb je nog geen account bij VakantieVeilingen.nl, dan krijg je nu de optie om een account aan te maken. Vervolgens log je in en kun jij jouw treinkaartje naar Schiphol bestellen. Je mag meerdere kaartjes per account bestellen.

goedkoop naar schiphol met de trein

LET OP! Er zijn wel een aantal voorwaarden aan deze actie verbonden:

 • Het e-ticket is te gebruiken t/m 31 maart 2020.
 • Het treinkaartje is alleen geldig van maandag t/m vrijdag tijdens de daluren (voor 6.30u, tussen 9.00u-16.00u en na 18.30u) en op zaterdag, zondag en feestdagen de hele dag.
 • Je kunt van ieder station in Nederland van of naar Schiphol reizen.
 • Je dient het kaartje uitgeprint of op je telefoon bij je te hebben.
 • Reizen met Intercity direct en/of ICE International kan tegen een toeslag. Dit kun je op het station kopen.
 • Deze actie is niet geldig i.c.m andere acties
 • Omruilen, wijzigen of annuleren is niet mogelijk

Bij bestellen van deze treinkaartjes hoef je trouwens nog geen datum in te vullen. Je krijgt een voucher per mail en in die voucher staat een code die je uiteindelijk inwisselt op de website van de NS. Een link in de voucher van VakantieVeilingen.nl leidt je direct naar de juiste boekingspagina. Hier vul je je naam en reisdatum in en geef je de gewenste reisroute op. Vanaf dat moment zit je dus pas vast aan deze datum en route.

Het fijnste is dat je de uiteindelijke treinkaartjes kunt uploaden naar de NS app, waardoor je de kaartjes niet uit hoeft te printen. Fijn voor degene die dit lezen terwijl ze op reis zijn en dus niet in staat zijn een treinkaartje te printen of voor degene die simpelweg geen printer hebben.

Reis je in het weekend en wil je extra relaxt van of naar Schiphol reizen, dan kun je er ook voor kiezen om voor maar €14 enkele reis een treinkaartje voor de 1e klasse te boeken. Deze kaartjes zijn helaas alleen maar geldig op zaterdag of zondag. Check VakantieVeilingen.nl voor meer informatie over deze deal.

treinkaartje schiphol

*Dit artikel bevat affiliate links. Lees hierover meer in de disclaimer.

You Might Also Like...

No Comments

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.