My Travel Secret ...

Disclaimer

by Sigrid

 

  • Alle blogposts op My Travel Secret zijn geschreven door mijzelf (Sigrid) en zijn mijn persoonlijke mening, tips en ervaringen. Dat wil zeggen dat ik alle bestemmingen waarover ik schrijf, zelf heb bezocht en alle tours en producten persoonlijk heb uitgetest.

 

  • 98% van mijn reizen betaal ik zelf. Af en toe doe ik een samenwerking met bijvoorbeeld een hotel of reisorganisatie, waarbij ik een “gratis” overnachting of tour krijg in ruil voor een vermelding op Instagram of in een blogpost. Ik werk echter alleen samen met hotels of organisaties waar ik 100% achter sta en die dus 100% bij My Travel Secret passen. Bevalt een hotel, tour of product uiteindelijk niet, dan zal ik deze ook zeker niet aanbevelen.

 

  • Af en toe komt er een gesponsord artikel voorbij op My Travel Secret. Dit wil zeggen dat ik het artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf. Ook hier voor geldt dat ik alleen samenwerk met bedrijven waar ik 100% achter sta en waarvan ik denk dat het een toegevoegde waarde heeft voor My Travel Secret. Het kan hierbij gaan om bijvoorbeeld reisorganisaties of spullen die handig zijn voor reizigers.

 

Disclaimer

 

  • Op My Travel Secret maak ik soms gebruik van affiliate links. Dit zijn links naar websites zoals bijvoorbeeld Booking.com of Tripadvisor, die direct door linken naar bijvoorbeeld een hotel of tour die ik zelf te gek vind en dus iedereen aanbeveel. Wanneer jij als lezer op zo’n link klikt en misschien zelfs een hotelovernachting of tour boekt, krijg ik daar een klein percentage voor. Om even duidelijk te zijn: voor jou als koper maakt het niks uit, je betaalt geen cent extra!! Ik word alleen beloond voor het doorverwijzen naar hun website. Ook hier voor geldt: ik link alleen door naar hotels, tours en producten waar ik 100% achter sta en die ik met zorg heb uitgezocht.

 

  • Ik maak gebruik van affiliate links om de kosten van het onderhouden van een blog te compenseren en dan heb ik het niet over al die uren die ik er in de afgelopen jaren heb ingestoken ;-)

 

  • Wanneer er sprake is van een samenwerking en/of affiliate link staat dit onderaan de blogpost duidelijk vermeld, zodat jij als lezer hier van op de hoogte bent.

 

  • Ik deel op My Travel Secret de informatie waarvan ik denk dat jij die als reiziger nodig hebt. Ik probeer deze informatie zo up to date mogelijk te houden, maar het kan wel eens voorkomen dat regels, eisen, prijzen en tijden in de tussentijd veranderen. Houdt er rekening mee dat dit een persoonlijke blog is en gebaseerd op reizen die ik eerder maakte. Het is soms moeilijk om van alles 24/7 op de hoogte te blijven, maar ik doe in ieder geval mijn uiterste best ;-)

 

  • De teksten en foto’s op deze website zijn eigendom van My Travel Secret en mogen niet overgenomen worden zonder schriftelijke toestemming en duidelijke bronvermelding.

 

Heb je vragen en/of opmerkingen, neem dan contact op met mytravelsecret@hotmail.com

 

 

*Bijgewerkt op 8 augustus 2017

 

 

Disclaimer

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Geverifieerd door MonsterInsights