My Travel Secret ...

Amalfikust reisadvies

by Sigrid
airtrotter amalfikust

Zelfstandig op reis naar de Amalfikust, met een beetje hulp van My Travel Secret

Wil jij ook graag zelfstandig naar de Amalfikust, maar heb je helemaal geen zin en/of tijd om jouw eigen droomreis samen te stellen? Of word je overspoeld met informatie en weet je even niet meer waar te beginnen met het plannen van jouw trip? Dan ben je bij My Travel Secret op de juiste plek. 

Wie mij een tijdje volgt weet waarschijnlijk wel dat de Amalfikust mijn favoriete plek binnen Europa is. In de afgelopen jaren heb ik dan ook verschillende artikelen geschreven om mijn lezers te helpen met het plannen van hun reis naar de Amalfikust. Zo deel ik vooral veel praktische tips. Denk daarbij aan dingen die je moet weten voor vertrek, de ideale reisroute voor 1 week en tips om je eigen droomreis naar de Amalfikust samen te stellen. Ook schreef ik een uitgebreid artikel over één van, in mijn ogen, meest lastige dingen, het vinden van hét perfecte hotel. 

Hulp nodig bij het samenstellen van jouw ideale reis naar de Amalfikust? Vraag dan hier een gratis een op maat gemaakt reisplan aan.

amalfikust airtrotter

Op reis naar de Amalfikust met op maat reisadvies van My Travel Secret

Voor iedereen die met al deze tips nog steeds vastloopt of die gewoon echt geen zin en/of tijd heeft om alles zelf uit te zoeken, bied ik voor reizen naar de Amalfikust mijn hulp als reisplanner aan. Ik ga aan de hand van jouw wensen op zoek naar de meest ideale reisroute, de beste (en meest betaalbare) vlucht en de leukste hotels. Daarbij ontvang je een overzicht met praktische tips die aansluiten bij jouw reis. 

Dit alles doe ik geheel vrijblijvend en in samenwerking met Airtrotter, een innovatieve online reisplanner waarmee ik heel gemakkelijk jouw ideale Amalfikust rondreis kan samenstellen. Het grote voordeel van Airtrotter is dat ik losse elementen zoals hotels (via Booking.com), vluchten (via de luchtvaartmaatschappij) en huurauto’s (o.a Sunny Cars) kan combineren en dat uiteindelijk alles met één druk op de knop geboekt kan worden. 

amalfikust airtrotter

Het mooiste van de online reisplanner vind ik dat je nog steeds de vrijheid hebt van het zelfstandig reizen, maar wel Airtrotter achter de hand hebt indien er onverwacht wijzigingen van bijvoorbeeld je vlucht plaatsvinden. Zij gaan in zo’n geval op zoek naar het beste alternatief voor jou. Daar hoef je zelf helemaal niks voor te doen. En last but not least…Airtrotter is aangesloten bij VZR Garant. Dit geeft je als reiziger financiële zekerheid. Wat dit precies inhoudt lees je op hun website

airtrotter amalfikust

Een persoonlijk reisplan aanvragen

Om te beginnen wil ik weten wat jouw reiswensen zijn voor een reis naar de Amalfikust. Welke plekken wil je sowieso bezoeken, hoe lang wil je op reis en binnen welke periode? Houdt er rekening mee dat ik deze service vooralsnog dus alleen aanbied voor reizen naar de Amalfikust (en omgeving) en (nog) niet voor andere bestemmingen. 

Om een aanvraag te doen vul je dit online formulier in. Uiteindelijk ga ik aan de hand van de informatie op dit formulier voor je aan de slag en zal ik binnen 10 werkdagen een op maat gemaakt reisplan naar je toesturen. Mocht ik tussendoor nog vragen hebben, dan zal ik contact met je opnemen.

Vraag hier gratis jouw op maat gemaakt reisplan voor de Amalfikust aan

airtrotter amalfikust

Ik werk het reisplan uit in de online reisplanner van Airtrotter. Daarbij selecteer ik de meest gunstige vlucht en zoek naar de leukste hotels binnen jouw wensen. Ik geef je altijd minimaal 3 opties en daarvan selecteer jij jouw favoriet. Uiteindelijk is ieder reisplan heel makkelijk aan te passen met behulp van een overzichtelijk stappenplan. Kom je er niet uit, dan stuur je mij dan vooral een berichtje via mytravelsecret@hotmail.com

Naast het reisplan ontvang je ook nog aanvullende (praktische) tips gebaseerd op jouw reis, zodat jij het allerbeste uit jouw reis naar de Amalfikust kunt halen. 

airtrotter amalfikust

Goed om te weten

  • My Travel Secret is geen reisorganisatie. Ik deel alleen mijn kennis als reisexpert en help jou het beste uit je reis te halen. Wil je de reis uiteindelijk boeken, dan boek je die bij mijn partner Airtrotter, een innoverend bedrijf dat ook samenwerkt met bedrijven zoals Riksja Travel, Transavia en ANWB.
  • Ik bied deze dienst gratis aan. Mocht jij uiteindelijk een reis boeken, dan ontvang ik daarvoor een (kleine) vergoeding die de tijd die ik kwijt ben voor het maken van een persoonlijk reisplan compenseert. 
  • Je reist altijd zelfstandig, maar hebt het voordeel van een pakketreis: een garantieregeling via VZR Garant, pakketkorting en iemand achter de hand indien er wijzigingen binnen je reis plaatsvinden.
  • Tenzij je een huurauto boekt, regel jij je transfers tijdens de reis zelf. Denk daarbij aan de transfer van en naar de luchthaven. Ik geef uiteraard wel tips hoe je dit het beste kunt doen.
  • Wanneer je op reis gaat, ben je zelf verantwoordelijk dat alle reisdocumenten in orde zijn, zoals paspoort/identiteitskaart en rijbewijs. Ook ben je zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een goede reis-en annuleringsverzekering (aanrader!)

Vraag hier gratis jouw op maat gemaakt reisplan voor de Amalfikust aan

airtrotter amalfikust
* Dit artikel bevat affiliate links. Lees hierover meer in de disclaimer
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Geverifieerd door MonsterInsights